Over ons

Het lokalengroepje

Hoogstraten kent al vele jaren een bloeiend jeugdbewegingsleven.  KLJ, KSA en Plussers Hoogstraten hebben, zoals jullie wellicht weten, hun lokalen aan de Pax.  Deze lokalen hebben al een heel aantal jaren goed dienst gedaan. Ondertussen zijn de lokalen verouderd, ze voldoen niet meer aan de huidige normen en de lokalen zijn al heel wat jaren te klein voor de jeugdbewegingen.

In 2011 hebben we met de leiding en oud-leiding van KSA, KLJ en Plussers Hoogstraten beslist om in actie te schieten.  Het is tijd voor nieuwe lokalen!

KSA Hoogstraten

KSA Hoogstraten is een jeugdbeweging in Hoogstraten die wekelijks activiteiten organiseert, meestal tussen 14 en 16 uur, achter de PAX. De groepen waarin we spelletjes spelen zijn opgedeeld per leeftijdscategorie.

Een KSA-jaar bestaat uit ongeveer 35 activiteiten, de activiteiten zijn erg uiteenlopend. We organiseren bosspelen, commandotochten, kookactiviteiten, thema-activiteiten,… Maar er zijn jaarlijks ook enkele grote activiteiten zoals wafels & wafelsverkoop, sinterklaasacitiviteit, de kinderfuif, een weekendje, jaarlijkse reis en natuurlijk mag je het kamp niet vergeten!
Voor meer informatie, surf naar: www.ksahoogstraten.be.

KLJ Hoogstraten

Via deze weg willen we graag onze jeugdvereniging voorstellen.
Wij zijn onderverdeeld in vier leeftijdsgroepen -9, -12, -16 en +16, vanaf 6 jaar (of eerste leerjaar) tot je 35ste ben je welkom in onze vereniging, dat is 29 jaar dolle pret!!!
Voor meer informatie, surf naar www.klj-hoogstraten.be.

PLUSSERS Hoogstraten

Een toffe bende van zo’n 80 jongeren van 12 tot 18 jaar die elke maand met een klein groepje een activiteit plant. Geregeld komen we samen met alle groepjes voor een spetterende activiteit. In de maand juli zetten we de kers op de taart en gaan we met z’n allen op kamp. Maar we zijn meer dan enkel spelen. Af en toe maken we tijd voor rustigere momenten of proberen spelenderwijs iets meer te weten te komen over dingen die anders ver van ons bed zouden blijven. Zes jaar lang gaan we met hetzelfde groepje op weg, zo leren we niet alleen de wereld maar vooral zichzelf en elkaar kennen.
Voor meer informatie, surf naar www.plussers.com.